RECLAMAȚII ȘI RETUR

RECLAMAȚII ȘI RETURNAREA BUNURILOR

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră. Prin urmare, dreptul de retur este de 14 de zile. În cazul în care întâmpinați dificultăți în legătura cu produsul sau cu livrarea, pur și simplu ne contactați telefonic sau la adresa de email, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvăm problema dumneavoastră.

 

Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail contact@salesplanet.ro atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat.

 

PROCEDURA ÎN CAZUL RETURNĂRII BUNURILOR

 

Va rugam sa ne oferiți prin email către contact@salesplanet.ro următoarele detalii:

 – Nume complet

 – Număr de telefon, 

 – IBAN, 

 – Nume titular de cont.

 

De asemenea, pachetul de retur trebuie trimis de către dvs. la adresa de retur cu ramburs 0:

NUME CONTACT : SALES PLANET, Biharia, Str. Gaspar Andras, Nr. 75, Cod poștal: 417050, Ramburs 0 (plata transportului fiind suportata de dvs.), livrare la adresa prin curierat cu livrare la ușă.

Odată trimis, vă rugăm sa ne oferiți numărul de urmărire (AWB) primit de la curier împreună cu numele firmei de curierat.

 

După recepționarea acestuia și verificarea produselor, banii vor și restituiți în contul dvs. bancar în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, returul trebuie făcut în maximum 14 zile de la primirea pachetului, iar produsele trebuie trimise în starea în care au fost livrate produsele împreună cu ambalajul original de la producător și toate accesoriile.