Rimel cu ceară pentru fire de păr rebele

35% REDUCERE

Vă prezentăm soluția supremă pentru toate problemele de coafare a părului – ceara pentru aranjarea firelor rebele. Conceput ținând cont de nevoile dvs. unice ale părului, acest produs excepțional este creat pentru a rezolva dificultățile pe care le întâmpină femeile atunci când caută soluția perfectă de îngrijire a părului. 

Acesest rimel cu ceară permite aranjarea precisă a firelor de păr despicate, libere sau rebele din câteva mișcări fără a mai utiliza fixativ, ceară sau alte produse care încarcă și murdăresc părul. Ambalajul compact îl face extrem de discret și portabil. Fă din acest produs micul tău secret pentru cea mai ordonată frizură. Fie că porți păruș prins în coadă sau în coc acest rimel cu ceară nu trebuie să lipsească din poșeta ta!

✅ Caracteristicile produsului:

  • Defineste și aranjează perfect parul și firele rebele sau despicate;
  • Conține ingrediente hrănitoare pentru păr: ceară de albine, ulei de jojoba, ulei de arbore de ceai, proteine extrase din mătase, extract de avocado.
  • Nu lasă urme inestetice precum lacul fixativ.
  • Perfect atat pentru uz profesional, cât și pentru uz personal;
  • Ambalaj ultra-compact.

✅ Forma speciala aplicatorului asigură aranjarea ușoară a firelor de par. Acum este mult mai usor să iți definești frizura zilnică dintr-o singură mișcare! 

✅Aranjează firele de par și le fixează în acelasi timp fără a mai necesita un alt produs. 

Untitled-1
Melanie_rains_default_with_mid_hair_only_work_Fixed_WM_480x480

✅ Modalitate de utilizare: 

  • Se aplică liber pe zonele în care firele de păr sunt rebele. Se poate aplica de oricate ori este nevoie pe parcursul zilei pentru că nu încarcă deloc părul.

💰 PREȚ REDUS: 45 RON 69 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@salesplanet.ro de luni până vineri.